maanantai 3. helmikuuta 2014

Uutuuksia, uutuuksia

Tammikuu on meidän alalla messujen ja maahantuojien avoimien ovien aikaa, mikä on kyllä mukavaa, koska siellä näkee uutuuksia ja tapaa myös paljon tuttuja. Työssäni on kyllä se hyvä puoli, että saan yhdistää työn ja vapaa-ajan kiinnostuksen; sisustamisen ja muodin. Mainostekstiilit on tänä päivänä hyvännäköisiä ja täytyy myöntää, että erityisesti takkeja alkaa olemaan omassa vaatekaapissa yli käyttötarpeen. Jos naisella nyt voi ikinä liikaa vaatteita olla :)

Viikonloppuna oli ihanan talvinen ilma ja heti oli käyttöä uudelle talvisoftshellille. Printerin Skeleton Ladies -takki ja Cutter&Buckin Classic hat piti tämän tytön lämpimänä. Takki löytyy naisten mallissa mustana ja valkoisena. Miesten mallissa on lisäksi punainen, royal ja navy.
Orreforsilta on tullut upea sarja kristallilaseja, sarjasta löytyy viini-, olut- ja skumppalasit. Ja nämä lasit ei varmasti jää kaappiin vaan on todellakin tehty käytettäväksi, koska nämä voi pestä koneessa. Perjantaina maahantuojan kick off teema olikin Orrefors loves beer. Harvemmin löytyy tältä puolelta miehille helppoa yrityslahjaa, mutta kukapa mies ei haluaisi saada lahjaksi olutlaseja. Jo pelkkä lahjalaatikko on saamisen arvoinen.

Orrefors loves beerUpeat lasisetit on lahja, joka sopii kaikille. Valittavana on viini- tai shampanjalasisetti, johon kuuluu kaksi lasia ja omavalintainen pullo. 

Orrefors Pulse shampanjasetti

Sitten tämän kesän huippu-uutuus. Sagaformin Take Away viinilasit. Automukeja on ollut jo iät ja ajat, mutta nyt ei viinikään loisku yli reunojen veneessä tai picnicillä. Kesää odotellessa!


Sagaform Take Away viinilasit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti