keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Luovuutta kuvastojen parissa


Olen siinä mielessä vanhanaikainen, että tykkään selailla paperisia kuvastoja enkä nettiversioita. Varsinkin silloin, kun valitsen tuotteita omiin kuvastoihin. Jotenkin on niin paljon helpompi tehdä merkintöjä ja käännellä sivujen kulmia. Ehkä tämä nyt ei ole kauhean ekologista, että tulee isot kasat kuvastoja, mutta tässä tilanteessa voin hieman joustaa ekologisesta ajattelutavasta.

Kuvastot helposti löydettävissä

Toki toisaalta, on paljon helpompi puhua asiakkaan kanssa puhelimessa, kun molemmilla on netti auki ja selaamme yht´aikaa kuvastoja. Joten kai tässäkin tapauksessa kolikolla on kaksi puolta.

Kuvastojen teko on kyllä todella mukavaa puuhaa ja aika kuluu siivillä. Vuosien varrella on visuaalinen silmäkin kehittynyt. Tai sitten sitä on vaan oppinut luottamaan omaan tekemiseensä. Olen kyllä siitä onnellinen, että ystäväpiirissäni on loistavia graafikoita, joilta saan lisäinspiraatiota toteuttamiseen.


Työni on niin monimuotoista, että saatan tehdä samaan aikaan viittä eri asiaa ja pöydälläni on usein hallittu kaaos. Itse tiedän kyllä tasan tarkkaan mikä paperi on missäkin nipussa, mutta se myös aiheutti kaaosta päässäni.


Ennen siivoamistaViime vuoden alussa päätin tehdä parannuksen ja otin mallia entiseltä työntekijältäni, joka siivosi aina päivän päätteeksi pöytänsä. Nyt tätä noudattaneena, aamu alkaa paljon seesteisemmin, koska pöytäni ei ole niin sekainen. Vaikka keskeneräisiä töitä on ihan yhtä paljon, niin fiilis on eri aloittaa niiden purkaminen. Joten kiitos Maija esimerkistäsi :)

Ehkä tämä työntekijöiltäni aikoinaan saamani magneetti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tämä oli varmasti kaunis vinkki, että joskus se pöytä olisi hyvä siivota. :)Ja kyllähän se luo mukavampaa työilmapiiriä, kun meikäläisenkin työpöytä on siisti. Eli sanonta `älä tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon´ oli aika heittää roskikseen ja alkaa myös itse noudattamaan tätä sanontaa työpisteen siisteydessä.

 
Lopuksi vielä huikean hieno piirros isästäni toimistossaan. Eipä ole omena kaus puusta pudonnut. :) Luovaa viikkoa kaikille! Peukut pystyyn Suomi-Venäjä jääkiekko-otteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti