maanantai 21. huhtikuuta 2014

TYÖSSÄ JAKSAMISTA JA KOLLEGOIDEN TAPAAMISTA


Itselleni liikunta on aina ollut keino rentoutua ja unohtaa työasiat. Pyrin liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti ja niin että en myöskään unohda liikunnan rauhallisempaa puolta eli joogan tai venyttelyn pyrin sisällyttämään jokaiseen viikkooni. Nuorempana aikataulutin elämäni erilaisten tuntien mukaan ja rakastin kovia rääkkitreenejä, mutta nyt tärkeintä on se, että ehtii säännöllisesti liikkumaan ja liikunnan pitää antaa se rauhoittava vaikutus.  Tai no, mikä sen parempaa kuin salilla vedetty kunnon hikitreeni :) Mutta nyt en enää stressaa sitä, että on päästävä aerobic-tunnille vaan jos päivä venyy töissä pitkäksi, niin kävelykin riittää.

Valikoimiimme on tullut tosi hyvät treenitrikoot CliquenActive tightsit. Trikoita löytyy niin naisten kuin miesten mallista ja  soveltuvat hyvin kaikenlaiseen liikuntaan. 

Clique Active tights

Päätimme näin kevään kynnyksellä työporukassa haastaa itsemme kuntoremonttiin ja jokaiselle asetettiin tietty kilomäärä, joka yritetään saada pudotettua kesäkuun loppuun mennessä.Tavoitteeseen päässeet lupasin palkita. Suklaalevy ei kuulemma kelpaa palkkioksi.:) Itse olen tavoitteesta vielä paljon jäljessä, mutta onhan tässä vielä paljon aikaa. 

Hoo-Hoo:n poppoo Ülle, Rami ja  Harri


Viime viikolla olimme kollegoiden kanssa Budapestissä. Maahantuojamme järjestää kaksi kertaa vuodessa heidän asiakasyrityksien toimitusjohtajille mahdollisuuden kokoontua yhteen. Kokoustamme ensin Suomessa ja keväisin lähdemme yleensä ulkomaille jatkamaan erilaisten aihepiirien parissa. Nämä tapaamiset ovat loistava tapa vaihtaa kuulumisia ja jutella missä mennään alallamme. On hienoa, että saman alan ihmiset pystyvät avoimesti puhumaan asioista ja auttaa toisia. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää, vaikka paljon työasioita sivuttiinkin päivien aikana.

Kaikille hyvää viikon alkua ja muistakaa pitää huolta itsestänne töiden ohella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti