perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kalenterikuvia ja hyväntekeväisyyttä

Voiko päivät parempia olla kuin tällä hetkellä. Aurinko paistaa ja ihmiset alkaa löytämään sitä pientä ylimääräistä hymyä, joka on ollut hieman kadoksissa syksyn ja talven aikana.

Onhan tuo tienpäälläkin oleminen mukavampaa, kun ilma on kirkas ja tiet kuivia. Toki kannattaa säätiedotus katsoa ennen kotikonnuilta pois lähtemistä. Järkevänä kävin viime viikolla pesettämässä auton ennen aamun starttia ja 100km lähtöpisteestä auto oli samannäköinen kuin ennen pesua. No, olipahan ainakin puhdas lähtiessä.

Viime viikolla tuli kierreltyä pitkin Itä-Suomea ilahduttamassa asiakkaita. Kannattaa muuten tarkastaa aina reittivalinta kunnolla ennen tapaamisten sopimista. Tuntui suhteellisen typerältä ajaa ensin läpi Varkauden Joensuuhun ja jonkin ajan päästä palata takaisin Varkauteen. Kuka lien suunnitellut mun asiakastapaamisjärjetyksen!? Ehkä tähän pitäisi todeta, että Kuka muu muka kuin Heidi itse :)
Tämä viikko onkin sitten mennyt konttorilla kalenterikuvien ääressä, joten oon intensiivisesti istunut naama kiinni ruudussa ja katsellut satoja ja taas satoja erilaisia kuvavaihtoehtoja. Onneksi teknologia on kehittynyt, ettei enää tarvitse diakuvia katsella.

Muistan nuorempana, kun olin isäni mukana Ajastolla, hänen tehdessä lopullisia päätöksiä kuvavalinnoista. Se oli niin noloa, kun iskä katseli suurennuslasilla diakuvia, joissa oli puolialastomia naisia. En oikein osannut nähdä sitä rutiinityönä. Mutta arvatkaapa vain oliko miespuoliset kaverini kateellisia isäni työlle!? Heille tiedoksi, että ei se nyt niin hienoa ole. :) Onneksi vastapainona tyttökuville on myös poikakalenteri ja kauniit maisemakalenterit.


Esimakua ensi vuoden kalenterikuvistaTällä viikolla päätimme myös itse jakaa hyvää mieltä apua tarvitseville. Lahjoitimme ison kasan vaatteita HOPE Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Pieniä tekoja, mutta isoja asioita monelle.

Tästä on hyvä jatkaa kohti viikonloppua. Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti