keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Craft - voiko 38 mitalia olla väärässä?

Craftin lanseeraustilaisuudessa kerrottiin, että Sotshissa 38 urheilijaa, jotka oli puettu Craftin vaatteisiin, pääsivät mitaleille. Valitettavasti siinä vaiheessa keskittyminen herpantui, kun kerrottiin miten saldo jakautui kullan, hopean ja pronssin välille. Keskittymisen herpaantuminen johtui siitä, että aloin miettimään infon tärkeyttä, mutta hitaana hämäläisenä kävin asioita läpi ja rupesin miettimään tarkemmin asiaa.



Voiko 38 mitalia olla väärässä? Ei voi. Vaikka kyseessä on sponsorointi ja raha, niin huippu-urheilijat eivät huonoilla tamineilla kilpaile. Enhän itsekään lähde lenkille surkeissa kengissä tai hankaavassa t-paidassa. En, vaikken kilpaurheilija olekaan eikä mulle vaatteita sponsoroida. :) 

Craftin vaatteissa on vain sitä jotain. Ja näytti sitä omastakin vaatekaapista löytyvän monta vuotta sitten hankittuna. :D

Tärkein kerros on se, joka on ihoa vasten.

Kokeilkaapa pakkassäällä jättää aluskerros kokonaan pois, mutta muuten laitatte vaatetta monta kerrosta näyttääksenne Michelinukolta. Noup, ei auta. Kylmä tulee jossain vaiheessa. 

Craftin vaatteet sopivat muuhunkin kuin urheiluun - valikoimasta löytyy vaatteita kaikelaiseen käyttöön ja värejä on laidasta laitaan. Todennäköisesti myös teidän yritykselle löytyy tästä väriskaalasta sopiva. Asiakkaiden kanssa on kyllä hauska käydä keskustelua hänen toivoessaan lisää värejä valikoimaan. Arvaatte varmaan mikä väri valitaan noin 90% tapauksista. Black is black :D


Vielä on talvea jäljellä, joten kunnon vaatteet päälle ja ulkoilemaan. Pakkanen ja talvi on pukeutumiskysymys. 

Pakkas- ja lumikeliä edelleen toivoen,
                                                      Heidi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti