sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Maaseutumatkailua ja kotisivujen päivitystä

Olipas mukava päästä taas tienpäälle ja asiakkaita tapaamaan. Aikaa kuluu välillä liian paljon koneen äärellä toimistolla ja paperitöissä, että unohtaa ihan miltä se Suomi näyttää autonratin takaa. Tämäkin on kyllä mukava suola omassa työssä, koska saa tehdä niin paljon erilaisia asioita. Välillä on kiva keskittyä kuvankäsittelyyn ja kuvastojen tekoon. Sellaista pikkutarkkaa työtä, mutta kyllähän asiakkaista saa sitä energiaa ja pääsee sosialisoimaan.

Auto on pitkään ollut toinen kotini ja kyllä se on sen näköinenkin välillä. Joskus takapenkiltä löytyy monta vaatekertaa ja melkein voisi lähteä mitä vaan harrastamaan, koska välineet löytyy autosta. Äitini on usein yrittänyt sanoa, että naisen auton pitää olla siisti, mutta minkäs teet, kun lähes koko elämä liikkuu usein mukana.Tunnelmallinen tammikuu

Pitkien matkojen ajaminen ei ole ikinä ollut mulle ongelma. Se on sellaista mukavaa omaa aikaa. Silloin ehtii myös ideoimaan uusia asioita, koska ei ole paljon häiriötekijöitä, jollei ole aamu ja kuuntelen Radio Suomipopin Aamulypsyä. Silloin häiriötekijänä on vaan Aamulypsyn hyvät jutut ja oma nauru :)

 
Märkä maaliskuuTänä vuonna päätin, että kotisivumme laitetaan uuteen uskoons ja Seinäjoella käydessäni tapasin mainostoimisto BSTR Luova Konttorin porukan. He ovat suunnitelleet nykyiset kotisivummekin ja paljon on tullut hyvää palautetta ja itsekin oon tosi tyytyväinen. Boosterin porukan kanssa on kiva tehdä töitä, koska heillä on loistavia ideoita.


BSTR:n porukan kanssa ideoimassa

Niin nyt kuin viimeksikin heidät tavatessani, itselläni ei juuri ollut mitään muuta ideaa kuin, että sivuille pitäisi saada uusi ilme ja vain taivas on rajana. Mitä hullumpi idea sen parempi. Bstr:n toimitusjohtaja Tero on vanha opiskelukaverini Kauhavan ajoilta, niin hän tietää, että kanssani ei tarvitse turhaa jäykistellä. :) En halua jämähtää massaan vaan pikkusen pitäisi olla jotain erilaista. Nyt vaan odottelen, että mitä ne jäbät duunaa ja mitä ovat kreanneet. :)

Takana Kokkola-Seinäjoki-Loimaa -Turku. Ensi viikolla matka jatkuu Etelä-Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti