sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Vuoden 2015 suunnittelua ja mukavia asiakastapaamisia

Miten nämä viikot menevät niin kauhean nopeasti. Juurihan oli sunnuntai ja taas on. :)
Maanantaina palaveerasin Ajaston kanssa ja suuntasimme katseemme vuoteen 2015 ja uuden kalenterimalliston pariin. Ajaston kanssa yrityksemme on tehnyt yhteistyötä lähes 30 vuotta. Pitkä taival, kertoo molemminpuolisesta tyytyväisyydestä.

Pitääpä laittaa etukäteis maistiaisia uusista kalenterikuvista, kunhan alkaa niiden valitseminen. Vaikka Suomi on kaunis maa, niin jotenkin tuntuu, että etenkin talvikuvia on joskus vaikea valita, kun lumi on lumi ja useat kuvat ovat otettu lumisista puista, mutta tähän asti on onneksi löytynyt tosi hyviä kuvia.

Mennessäni Ajastolle vein heille myös painamiamme muistikirjoja, jotka Ajasto oli myynyt eteen päin. Meinasinhan mie romahtaa, kun sain nämä käteeni. Oli niin kivannäköisiä. Näiden pitäisi tietääkseni olla jo myynnissä Prismoissa.
Alkuviikon sain taas viettää ihanien asiakkaiden parissa, kilometrejä tuli taas mukavasti, mutta mitäpä sitä yrittäjä ei leipänsä eteen tekisi ;) Olen vähän sellainen kauppamatkustaja, että en kauheasti jaksa pysähdellä matkalla ja myönnän että teen vähän liian tiukan aikataulun päivälle, joka siis tarkoittaa, että eväät on aina mukana. Sagaformin automuki säilyttää teen lämpöisenä ja Queen Annen Carry korissa eväät pysyy järjestyksessä ja auto vähän siistimpänä :)


Sagaform automuki ja Queen Anne Carry koriPorvoon LadyLinella kävin moikkaamassa Anua ja löydettiinhän me kivoja uusia vaatteita hänen työntekijöille ja asiakkaille. Niin mielellään kun olisin sinne jäänyt vähän urheilemaan, niin valitettavasti asfaltti kutsui eteenpäin.

LadyLine Porvoo


Meillä on töissä flunssa ottanut otteen jokaisesta ja kuinkas ollakaan myös itse sain tämän ikävän vieraan kylääni ja suunniteltu Itä-Suomen kiertue loppuviikosta sai siirtyä ensi viikolle. Onneksi olen ottanut opikseni ja jään heti kotiin, jos flunssa iskee. Ennen luulin, että työt kaatuvat niskaan, jos sairastan kotona, mutta mikä sen tyhmempää kuin mennä kipeenä töihin sekä samalla tartuttaa kaikki muutkin ja ennen kaikkea sairastelu jatkuu entistä pidempään. Toki joskus on vaan pakko mennä töihin, mutta silloin linnottaudun omaan konttoriini enkä liiku muiden luona.

Uusi viikko edessä - lisää kilometrejä ja mukavia asiakkaita. Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti